Has anyone else faced issues with videos not loadi...

Discussion in 'IT Service Management - ITIL/ITSM/TOGAF' started by Sushma Mizar, Apr 26, 2017.

  1. Sushma Mizar

    Sushma Mizar Member

    Joined:
    Jun 17, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Has anyone else faced issues with videos not loading and giving an error "Unable to load video" especially when the first video of each preceeding section is being loaded?
     
    #1
  2. Nirupama SK

    Nirupama SK Active Member
    Alumni

    Joined:
    Jul 29, 2015
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Hi Sushma,

    We just cross verified with your LMS account and found that the course is working fine and is accessible, if you are still not able to access the course, kindly follow the below mentioned troubleshooting steps:

    1>Clear your cookies and cache memory.
    2>Try logging in with a different browser.
    3>Updating your Flash Player - https://get.adobe.com/flashplayer/otherversions
    4>Updating your current browser, preferred- (Mozilla Firefox or Google Chrome)

    Regards,
    Nirupama K
     
    #2
  3. _6622

    _6622 New Member

    Joined:
    Apr 21, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
  4. Richard Raju

    Richard Raju Well-Known Member
    Simplilearn Support

    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    230
    Likes Received:
    6
    I hope the solution given worked well. in case if any concerns please revert back.

    happy learning.
     
    #4
  5. _31559

    _31559 New Member

    Joined:
    May 10, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Done everything but video just played once. After that same problem again
     
    #5

Share This Page